Bekijk ons aanbod

5

Elektrische fietsen

5

Gewone fietsen

5

Bakfietsen

5

Sportfietsen

5

Kinderfietsen

Gespreid betalen is mogelijk bij Tweewielercentrum de Drait. Vraag het aan in de winkel.

Altijd een fiets met het juiste advies

Welkom bij de Drait, waar alles draait om de fiets en de fietser! Een fiets kopen lijkt niet zo bijzonder, toch is het dat wel. Bij de Drait zijn we net zo’n fan van fietsen als jij. Om de allerbeste fietservaring te hebben, laten we de fiets die je op de site besteld hebt bij ons in de winkel afhalen. Onze medewerkers helpen je dan professioneel op weg met je nieuwe tweewieler. Ook leuk: in de winkel hebben we prachtige en nuttige fietsaccessoires op voorraad. Zo kun je meteen je nieuwe fiets helemaal compleet maken. Wanneer we ervan overtuigd zijn dat we een bij jou passend merk en model gevonden hebben, dan volgt het echte specialistische werk: we stellen de fiets netjes af op jouw persoon. Want laten we eerlijk zijn: geen mens is hetzelfde, dus is er ook geen standaard fiets of standaard fietsinstelling. Bij de Drait zien we je graag veel kilometers op de pedalen maken, maar wel graag met een glimlach.

Meer plezier per gefietste kilometer
Met onze jarenlange ervaring in fietsen en hun berijders weten we bij de Drait altijd de perfecte match te maken. Of je nu binnenkomt voor een gewone fiets, een sportfiets of een elektrische fiets, je gaat altijd fluitend naar buiten op twee wielen. De zekerheid die wij jou bieden is dat je niet alleen de fiets geleverd krijgt, maar ook ons team van specialisten. We staan altijd voor je klaar voor een reparatie, voor advies en om iedere vraag die je hebt te beantwoorden. De Drait bestaat uit een ervaren team fietsers, voor fietsers. Meer plezier per gefietste kilometer dus!

de Drait

tweewielercentrum

Tweewielercentrum de Drait werd in 1984 opgericht door de gebroeders Wiebenga. Vanuit hun passie voor fietsen groeide het bedrijf in de loop der jaren tot een begrip in de regio. Vandaag de dag is de Drait een geavanceerd centrum voor alles op het gebied van fietsen. De kennis en kunde, in combinatie met een zeer klantgerichte benadering maken dat fietsers zich thuis voelen bij de Drait. Dankzij het zeer gevarieerde assortiment fietsen en fietsaccessoires heeft de Drait altijd de beste fietsoplossing voor zowel de sportieve fietser, de recreatieve fietser als de dagelijkse fietsliefhebber. Sinds 2022 is de Drait in handen van een nieuwe eigenaar. Samen met het team van de Drait zorgt hij ervoor dat de kennis en kunde in het bedrijf blijft en elke dag meer wordt. Daarnaast is zijn ambitie om de Drait zowel fysiek als online de beste klantervaring te laten bieden.

Speciaal voor jou geselecteerd

SPARTA d-Rule Fit

€ 3.499,00 €3.299,00

KOGA E-Nova Evo

€ 3.499,00 €2.999,00

Gazelle Eclipse C380 HMB

€5.999,00

Kalkhoff IMAGE 5 EXCITE+ ABS XL

€5.599,00

Onderhoud en reparatie

Onze deskundige en ervaren monteurs kennen jouw fiets van voor tot achter. In onze professionele werkplaats worden alle werkzaamheden professioneel en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en met de beste onderdelen uitgevoerd.

5

Fietslease

De huidige fietsregeling maakt de fiets van de zaak bijzonder aantrekkelijk.